Over

Als fotograaf gebruik ik het medium om uiting te geven hoe ik naar de wereld om mij heen kijk. Daarbij speelt esthetiek een hele grote rol en definieer mij als esthetisch beeldmaker en visueel verhalenverteller.

In de fotografie heb ik mij voornamelijk toegelegd op de portretfotografie. Van het traditionele portret tot het portret als beeldend middel om een bepaald verhaal over te brengen. Mensen interesseren mij enorm in wat ze (willen) uitstralen ten opzichte van wie ze echt zijn.

Mijn inspiratie haal ik uit de kunstgeschiedenis en verweef ik met hedendaagse onderwerpen. Maatschappij kritische, inhoudelijke en esthetische componenten verhouden zich hierin tot elkaar. Bij het verhalen vertellen middels beeld blijft het niet altijd tot alleen het portret.

In juli 2020 heb ik mijn diploma mogen behalen aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie, Faculteit De Nederlandse Fotovakschool te Eindhoven. Ik heb hier de HBO Bacheloropleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie met goed gevolg mogen afsluiten.

Spreekt mijn werk u aan? Heeft u opmerkingen of vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op!

Mail naar info@raoullimpensphoto.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!
U kunt mij uiteraard ook bereiken op +31 (0) 6 46 48 28 63 (Whatsapp of telefonisch).